fbpx

Катица Јанева

Трансферот на предметите од СЈО стои на стаклени нозе и може правно да биде соборен

Димитар Апасиев

21.10.19

ALB Димитар Апасиев Ако се прифати оваа илегална и первертирана пракса, тоа би значело дека Катица Јанева, од притворот, ќе можеше да го ослободи од...