fbpx

Клуб на пратеници

Интубирана демократија

Никола Цветкоски

09.06.21

Никола Цветкоски Како што нема бизнис на заклучен дуќан, нема ни демократија на заклучено Собрание. Минатото не учи дека законодавна моќ не се...