Конзумеризам

Јутјуберите – идоли во дигиталната доба

Вук Вучетиќ

31.01.20

ALB  SR д-р Вук Вучетиќ Иако би можело да се заклучи дека лицата кои произведуваат или се појавуваат во видеа на каналот Youtube (т.н. јутјубери), може...