fbpx

Конкурентност

Неопходни се координирани и континуирани економски политики за раст на конкурентноста на македонската економија

Силвана Мојсовска

12.12.18

МК   ALB проф. д-р Силвана Мојсовска Економските политики мора да се водат независно од политичките циклуси/прашања и битен е нивниот...