fbpx

Консумеризам

Здружено до решенија за еколошките проблеми

Бранко Прља

26.11.21

Бранко Прља Лошите прогнози за инфлацијата и зголемувањето на цените на сите енергенси, не упатува кон еден заклучок – обновливите извори на...