Корона-вирус

Дали Корона вирусот ќе предизвика значителен застој на растот на Кина?

Шанг -Јин Веи

01.02.20

Шанг-Јин Веи (Shang-Jin Wei) Некои стравуваат дека периодот во кој се рашири корона вирусот во Кина, на почетокот на еднонеделната новогодишна прослава...