fbpx

Криминал

Политичкиот криминал, неказнивоста и меморијата на нацијата

Зоран Бојаровски

04.04.17

Зоран Бојаровски Кога од правдата и од казната се исклучени политичарите, се создава атмосфера на бунт или резигнираност и пасивност. Соочувањето...