fbpx

Лаги

Да се опстане во светот на пост-вистината

Даниел Т. Блумстајн (Daniel T. Blumstein)

04.08.17

Даниел Т. Блумстајн (Daniel T. Blumstein) И покрај лагите кои некои политичари ги продаваат, фактите уште се важни, а точното сфаќање на тие факти е од...