Левица

Четири потенцијални пречки за понатамошен политички подем на Димитар Апасиев и Левица

Кристијан Фидановски

15.09.21

Кристијан Фидановски Барем од референдумот за промена на името во 2018 година наваму, партијата Левица е во подем. Сепак, на долг рок, овој подем може...

Левица е популистичка партија, и тоа е добро

Иво Босилков

30.05.18

м-р Иво Босилков Левица има цврста, идеолошки мотивирана позиција во врска со името и во услови на сеприсутност на прашањето во јавната сфера...