Лидерство

Враќање на довербата во лидерството

Елмендорф и Нитин Нориа

01.02.18

Даглас Елмендорф (Douglas Elmendorf) и Нитин Нориа (Nitin Nohria) Кога луѓето мислат дека нивните лидери не работат во нивен интерес и дека не ги решаваат...