fbpx

Лични податоци

Колку се лични, личните податоци во Албанија

Јона Копренцка

28.03.22

Нема повеќе простор за имагинација или претпоставка, сега ја знаеме платата на комшијата, пријателот, братучедот, бившиот колега кој сега работи...

„Големиот брат“ на големо делува во Албанија

Јона Копренцка

11.06.21

Јона Копренцка Страшно е да се помисли дека постојат луѓе што со години се распрашуваат, го истражуваат, и го следат животот на граѓаните преку...