Локална власт

Неуставни и незаконски игри со локалната власт

Маја Стојанова

06.06.17

д-р Маја Стојанова Договорот меѓу политичките партии да го продолжат мандатот на градоначалниците до 15 октомври, кога треба да се одржат локалните...