fbpx

Мандат

Иванов треба да го даде мандатот за формирање влада

Светомир Шкариќ

12.05.17

проф. д-р Светомир Шкариќ Парламентарното мнозинство ја формира Владата, независно дали станува збор за парламентарна монархија или за...