fbpx

Масовно тестирање

Лекции од земјата што ја тестираше цела нација

Михаела Ружичкова

21.12.20

Михаела Ружичкова Погрешно е да се смета дека масовното тестирање беше неуспешно, но мора да се напомене дека резултираше со само привремено...