fbpx

Медена земја

За етиката во снимањето на „Медена земја“

Јана Лозаноска

05.02.20

ALB Јана Лозаноска Процесот на создавање на уметничко/филмско дело е индивидуален и личен избор на уметникот. Но, дали притоа авторите на филмот се...