fbpx

Мешовита комисија

Обединување околу „историски вистини“ или околу различности?

Огнен Вангелов и Љупчо Ристески

15.04.21

Текстот е одговор на блогот „За обединувањето околу нашата заедничка историја – цар Самоил erga omnes“ од Наум Кајчев објавен на 07 април, 2021 година....

За обединувањето околу нашата заедничка историја – цар Самоил erga omnes

Наум Кајчев

07.04.21

Наум Кајчев Објективното обединување околу нашата заедничка историја од времето на цар Самоил, од средниот век воопшто и од подоцнежните епохи, ќе...