fbpx

Меѓувладина конференција

Патот од Скопје до Брисел не поминува преку Софија

Ида Мантон

04.06.21

Ида Мантон Двете страни ќе имаат корист од процес на медијација воден од меѓународен експертски тим, кој би бил составен дел од ССА процесот на ЕУ и...