Меѓународна соработка

Четири приоритети за Глобална стратегија за пандемијата

Џозеп Борел

01.04.20

Џозеп Борел (Josep Borrell) Светот првично се соочи со кризата предизвикана од коронавирусот на некоординиран начин, при што огромен број држави...