fbpx

Миграција

Како може миграцијата да служи во сечија полза?

д-р Шахидул Хак

13.07.19

д-р Шахидул Хак (Shahidul Haque) Според Одделот за економски и социјални прашања на ОН, повеќето мигранти имаат тенденција да се движат во рамките на...