fbpx

Мобинг

Мобингот како појава во македонското општество

Вилдан Дрпљанин

01.04.19

ALB м-р Вилдан Дрпљанин Mобингот може да се манифестира во неограничен број на форми, како на пример постојано исмевање и омаловажување на работното...