Надворешна политика

Исцрпувачката опсесија на САД со Блискиот Исток

Брама Челани (Brahma Chellaney)

14.02.20

Брама Челани (Brahma Chellaney) Претседателот на САД, Доналд Трамп, во една прилика потврди дека сè додека се заглавени во бескрајни војни на Блискиот...