fbpx

Насилство

Враќање на убиството на големата сцена

Дина Капаева

15.11.19

Дина Капаева (Dina Khapaeva) Наместо да ја инспирира својата публика да се побуни против социјалната неправда, филмот продава искомерцијализиран...