fbpx

Нееднаквост

Слободен човек или слободен пазар?

Филип Клетников

02.09.20

Филип Клетников Одлуките не се носат во интерес на мнозинството кое ги избира носителите на одлуки, туку се носат според интересите на едно...

Богатите, сиромашните и КОВИД-19

Бранимир Јовановиќ

20.05.20

ALB Бранимир Јовановиќ Секоја криза е шанса, а ковид-кризата е шанса каква уште долго нема да имаме. Шанса, да почнеме да градиме праведно, солидарно,...