Нелегална сеча

До кога ќе слушаме како шумат шумите?

Кирил Арсовски Пржо

23.11.17

Кирил Пржо Арсовски Во последните години се соочуваме со се` поголемо уништување на македонските шуми; огромни површини на шуми се уништени од...