Обновливи ресурси

Во земјата на сонцето има најмалку соларни панели

Филип Етмишовски

12.11.21

Текстот е објавен во рамки на конкурсот за најдобар блог „Во каков град сакаш да живееш?“ организиран од Рес публика и ИКС. Филип Етмишовски...