Одлив на мозоци

Албанија: Бродот кој сите сакаат да го напуштат

Нертила Махо

24.09.21

Нертила Махо Граѓани, бегалци, мигранти, веќе не ни е важно – се чини дека никој не гледа светла иднина за себе во Албанија. Околу 300-тата година пред...