fbpx

Онлајн судење

Судовите немаат услови за работа во живо, а камоли онлајн

Јанаки Митровски

16.11.20

Јанаки Митровски Популистички и шминкерски мерки како онлајн судењата само ќе сторат штета на правата на граѓаните и обвинетите, како и штета по...