fbpx

Онлајн Учење

Лекција од античкиот свет – да не брзаме со одлуки за онлајн наставата!

Кирил Барбареев

08.04.20

Кирил Барбареев Проблемот со нашиот образовен систем е во неприлагоденоста и неодреденоста во времето и просторот, нешто слично на римскиот...