fbpx

Основни права

Моментот на вистината за универзалното образование

Гордон Браун

23.03.18

Гордон Браун (Gordon Brown) „Не сакам да умрам“, моли едно преплашено девојче од една од воените зони, „сакам само да учам“. Сепак, во нејзиното писмо до...