fbpx

Палестина

Крај на илузиите на Израел

Шломо Бен-Ами

21.05.21

Шломо Бен-Ами (Shlomo Ben-Ami) Главниот преовладувачки консензус меѓу Израелците, според кој палестинскиот национализам е поразен (и со тоа ставот дека...