fbpx

Пандемија на стравот

2021 да биде година и за вакцинирање против КОВИД – авторитаризмот

Каролина Ристова Астеруд

20.01.21

Текстот е дел од заедничката публикација на Рес публика и Проект Синдикејт, „Пандемија на стравот“. Проф. д-р Каролина Ристова – Астеруд...