fbpx

Пандемија

Вирусот можеби забавува, но лажните вести и натаму се во полн ек

Виолета Зефи

30.06.21

Виолета Зефи Додека се фокусиравме на совладување на вирусот, го занемаривме влијанието на пандемијата врз нашето ментално здравје. Маката да се...

Демократијата на задно седиште во време на пандемија

Катерина Колозова

11.05.20

ALB  SR Катерина Колозова Поради прогласената вонредна состојба и доделената законодавна моќ на извршната власт, земјата мораше да дерогира од...