fbpx

Паркови

Градски паркови, а не градски градилишта

Кирил Арсовски Пржо

12.04.17

Кирил Пржо Градскиот парк во Скопје како и сите останати урбани паркови во државата мора да ја задржат својата основна функција и причина поради...