fbpx

Парламент

Наместо една изборна единица, попис и подобрување на Донтовиот систем

Кристијан Фидановски

06.11.19

ALB Овој текст е продолжение на блогот „Зошто моделот на една изборна единица е лоша идеја“ објавен на 16 октомври, 2019 година. Кристијан Фидановски...