fbpx

Партија

Одвојување на партијата од државата – реалност или политички трик

Ивана Туфегчиќ и Славко Миладиновски

16.02.16

Ивана Туфегџиќ и Славко Миладиновски Недостигот на политичка култура и силни институции, како и волја за менување на состојбите за одвојување на...