fbpx

Пасоши

Бугарските пасоши: семе на раздор помеѓу македонскиот народ

Соња Стојадиновиќ

24.03.21

Соња Стојадиновиќ Прстот за вина и осуда не треба да се насочи кон Македонците со бугарски пасоши затоа што тие пасошите ги земаат поради...