fbpx

Песимизам

Како да се надмине политиката на песимизам

Филипе Легрејн

14.06.18

Филипе Легрејн (Philippe Legrain) Храбрите лидери можат да успеат со порака за надеж, отвореност и инклузивност и со промовирање на визија за напредок...