Пластични кеси

Пластична кеса? Не, благодарам!

Бранко Прља

04.03.20

ALB Бранко Прља Во сѐ повеќе земји пластиката за еднократна употреба се укинува. Тука спаѓаат и кесите, особено оние тенките под 30 микрони кои кај...