Полициски час

Дали либерализмот може да го победи коронавирусот – пред тој да го победи либерализмот?

Кристијан Фидановски

13.04.20

Кристијан Фидановски Полицискиот час не бара од тебе да знаеш дали надвор има вирус, невреме или терористички напад – бара само да знаеш дека има...