Полска

Европа мора да им се спротивстави на Унгарија и Полска

Џорџ Сорос

11.12.20

Џорџ Сорос (George Soros) Европската унија не може да си дозволи отстапување од одредбите за владеење на правото што важат при распределбата на средства...