fbpx

Помилувања

Помилувањата на претседателот Иванов се ништовни

Светомир Шкариќ

21.06.18

проф. д-р Светомир Шкариќ  Ако нешто е направено спротивно на законот, тогаш тоа што е направено е ништовно по силата на правото (ipso iure). А токму...