Помилување

Да се свика Собранието за да се ограничи моќта на Претседателот за помилување

Ивана Туфегџиќ

13.05.16

Ивана Туфегџиќ По најавите дека треба да се најдат механизми за свикување на Собранието на Република Македонија и тоа да заседава за решавање на...