fbpx

Поплави

Скопје мора да стане поотпорно на климатските промени

Стефан Митиќ

22.11.21

Текстот е победник на натпреварот за најдобар блог „Во каков град сакаш да живееш?“ организиран од Рес публика и ИКС. Стефан Митиќ Повеќето...