fbpx

Попреченост

Попреченоста е приказна за љубовта и борбата за достојно место во општеството во кое секој може да расте и да напредува

Бенџамин Перкс

03.12.18

МК   ENG Бенџамин Перкс, претставник на УНИЦЕФ Проценуваме дека има околу 21.000 деца со попреченост во земјата. Исто така, цениме дека речиси...