fbpx

Породилно отсуство

Породилно отсуство од 18 месеци може да ги дискриминира и мајките и татковците

Елена Игновска

16.11.17

доц. д-р Елена Игновска Предлогот за 18-месечно породилно отсуство во суштина е родово дискриминирачки кој евентуално би ги оддалечил жените од...