fbpx

Правосудство

Зошто правосудството го попречува владеењето на правото?

Дане Талески

29.03.16

д-р Дане Талески Политичкото влијание на ВМРО-ДПМНЕ е главниот проблем што ја ограничува независноста на правосудството во Македонија. Судскиот...