fbpx

Предвремени избори

Предвремени избори во јули: граѓанското општество наспроти автократијата во Бугарија

Радосвета Василева

05.07.21

Радосвета Василева Секако дека Бојко Борисов веќе се жали дека овие избори нема да бидат фер и дека водат кон апокалиптично сценарио за Бугарија,...