fbpx

Предизвици

Предизвици за Владата од рецидивите на заробената држава

вон. проф. д-р Марјан Николов

08.11.17

доц. д-р Марјан Николов Владата треба да креира амбиент чиј фундамент не почива само на оправдување или критизирање на појавното преку креирање на...