fbpx

Преспански договор

Смртните правни пречки поради кои т.н. Преспански договор е клинички мртов

Димитар Апасиев

26.06.18

доц. д-р Димитар Апасиев Процедуралните аспекти на потпишувањето и ратификувањето на т.н. Преспански договор се толку големи и суштествени што...