fbpx

Преспа Форум Дијалог 2021

Зошто ЕУ не ни дава датум?

Самет Шабани

28.07.21

Самет Шабани Време е да се фокусираме врз суштинските проблеми. Време е да создадеме вистински ’општествен договор‘ за владеење на правото и на...